Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
|
998
0

КОЧАНОВ: «Сподіваємось дати справжній бій полякам»

Відбулася пресс-конференція та відкрите тренування збірної команди України з регбі

КОЧАНОВ: «Сподіваємось дати справжній бій полякам»
10 вересня на полі київського стадіону «Спартак» національна збірна команда України з регбі провела відкрите тренування напередодні матчу Чемпіонату Європи 2008-2010 в дивізіоні 2А, який вона зіграє 12 вересня зі збірною Польщі. Також було організовано прес-конференцію, на якій були присутні президент Федерації регбі України Георгій Джангірян, головний тренер збірної України з регбі Валерій Кочанов та медіа-директор Професіональної регбійної Ліги Павло Черепін.
 
Георгій Джангірян, президент Федерації регбі України: «Матч зі збірною Польщі для нашої команди буде дуже важливим і водночас вкрай непростим. 12 вересня на полі стадіону «Спартак» зійдуться два лідери дивізіону 2А, які на даний момент мають однакову кількість турнірних очок і Україна посідає першу сходинку в групі лише за рахунок перемоги в особистій зустрічі з поляками. Важливість цієї гри переоцінити неможливо - перемога в матчі покращить наше турнірне становище і забезпечить Україні позицію одноосібного лідера дивізіону 2А європейської першості. Ми дуже сподіваємось, що суботній матч збере велику кількість глядачів, адже ми граємо на домашньому стадіоні, а підтримка трибун є важливим фактором успіху будь-якої команди».
 
Валерій Кочанов, головний тренер збірної команди України з регбі: «Команда Польщі зараз знаходиться в непоганій формі і наступний матч в жодному разі неможна назвати прохідним. Польща підсилилася гравцями з французького чемпіонату, який є одним з найпотужніших у світі. Гравці, що вийдуть на поле у складі польської команди, не грали у вищій лізі французької першості, але навіть регбісти першої ліги Франції на сьогоднішній день можуть становити значну загрозу для будь-якої команди дивізіону 2А Чемпіонату Європу. Команда України знаходиться у непоганій формі, всі гравці, що були викликані на збір, вчасно приступили до тренувального збору, і ми сподіваємось дати справжній бій полякам. Загалом, нам все одно, хто гратиме у складі суперника – «французи», «українець» Бухало чи ще хтось, для нас важливо вийти на поле і продемонструвати свою гру.»
 
Максим Кравченко, капітан збірної України з регбі: «У виїзному матчі проти поляків ми перемогли з перевагою у одне очко і зробили це насамперед за рахунок бажання і характеру. Безумовно, поляки бажають здобути реванш і нам буде дуже важко в цьому протистоянні. Але за класом Україна та Польща є рівними командами, і той факт, що ми граємо вдома, безумовно, ставить нас в більш вигідне становище. Але ця гра фактично є грою за лідерство у групі і нам буде набагато складніше в психологічному плані ніж тоді, коли ми грали на виїзді».
 
Павло Черепін, медіа-директор Професіональної регбійної Ліги:
«Системна робота з популяризації регбі, яка ведеться останнім часом, дає свої вагомі результати. Зокрема, гру Україна – Польща буде показано у прямому ефірі Першого Національного телеканалу, 12 вересня о 16:00. Паралельно буде вестися трансляція в інтернеті на сайті http://prl.org.ua, а детальний звіт про матч можна буде побачити найближчого вівторка у програмі ПроРегбі».
  
Турнірна таблиця за результатами 1-го кола Чемпіонату Європи-2008/2010. Дивізіон 2А
 
Місце
Країна
Ігри
В
Н
П
Різниця
Очки
1
Україна
4
3
0
1
73-31
10
2
Польща
4
3
0
1
69-59
10
3
Чехія
4
1
2
2
43-57
7
4
Бельгія
4
1
2
2
35-57
7
5
Молдова
4
1
3
3
57-81
6

Прес-служба ПРЛ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Последний большой старт до Олимпиады. Магучих поедет на чемпионат Европы
Другие виды | 28 марта 2024, 21:45 1
Последний большой старт до Олимпиады. Магучих поедет на чемпионат Европы

Украинка будет бороться за медали в Риме

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.