Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
| Обновлено 22 марта 2021, 17:29
3576
0

Студенты Одессы и Харькова победили на Универсиаде

На Львовщине завершилась XI летняя всеукраинская Универсиада по регби-7

| Обновлено 22 марта 2021, 17:29
3576
0

Універсіади України з регбі-7 проводилася з 25 до 28 квітня 2013 року на Львівщині. У змаганнях взяли участь 20 команд з 11 областей України, зокрема 12 чоловічих та 8 жіночих колективів.

За підсумками змагань переможцем серед стала команда Одеського державного аграрного університету (Одеська область). Срібні медалі та кубок додому повезла ще одна одеська команда – студентська збірна Національного університету «Одеська юридична академія». Бронзові нагороди вибороли студентки збірної команди вищих навчальних закладів м. Київ «Університет «Фенікс». Четвертими серед вищих навчальних закладів стали вихованці Національного університету фізичного виховання та спорту (м. Київ), а п’ятірку кращих замкнула команда з Львівської області – жіноча збірна Національного університету «Львівська політехніка».
 
Серед чоловіків кращими стали вихованці Української інженерно-педагогічної академії (Харківська область). Друге місце та срібний кубок вибороли студенти Хмельницького національного університету (Хмельницька область), а бронзу здобули чоловіки з Одеської державної академії будівництва та архітектури (Одеська область). Чоловічі збірні Національного університету фізичного виховання та спорту (м. Київ) та Національного університету «Львівська політехніка» повторила результат жінок, ставши відповідно 4-ми і 5-ми.
 
За підсумками змагань чемпіонів та призерів нагородили медалями та дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а також пам’ятними кухлями-кружками та футболками з символікою Універсіади. Переможців нагороджували начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Анатолій Ігнатович, віце-президент Федерації регбі України Юрій Грабовський, представник Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Балан.
 
В свою чергу святковими маршами та запальними мелодіями присутніх на церемонії закриття та нагородження привітав духовий оркестр Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.
 
Зазначимо, що на базі команд-переможців з Одеської та Харківської областей буде сформовано збірну команду України з регбі-7, яка представлятиме Україну на XXVII Всесвітній літній Універсіаді, що відбудеться з 6 до 17 липня 2013 року в м. Казань (Російська Федерація).
 
Нагадаємо, що найбільші за кількістю учасників змагання з регбі-7 на Львівщині зібрали представників м. Київ, АР Крим, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської, Сумської та Харківської областей. Змагання організовували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Львівська обласна федерація регбі.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией
Футбол | 27 марта 2024, 18:14 0
Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией

Михаил также признался, что уже устал от камбэков и хочет выигрывать более уверенно

Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины
Футбол | 28 марта 2024, 09:32 3
Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины

Журналист Виктор Вацко вспомнил кейс из карьеры защитника «Шахтера»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.